Dansul mirilor

Daca îţi doreşti o coregrafie specială, dacă vrei să spui o poveste prin mişcări, aici este locul potrivit.

Vezi galeria foto a mirilor

Îţi oferim posibilitatea de a lucra cu un coregraf profesionist cu foarte mulţi ani de experienţă: "Am pregătit sute de perechi, pe cont propriu dar şi ca invitat şi colaborator cu diverse şcoli şi instituţii de dans, perfecţionându-mă mereu." Orele au loc în săli de dans (nu săli de clasă sau alte spaţii improvizate), cu oglinzi, AC etc, unde veţi fi doar voi cu antrenorul. Ne desfăşurăm activitatea pentru dansul mirilor în trei locaţii din Bucureşti: Militari, Unirii şi Costin Georgian. Pentru detalii, întrebări, exemple ale dansurilor, vă aştept cu un telefon la 0701.113.288 Cât va costă? Doar 150 de lei / şedinţă! (Daca veniti cu inca un cuplu sau recomandare din partea I Do Events sau a altor perechi care ne-au ales, aveti un discount de 25 de lei / şedinţă) Stiluri? Am pregatit cu succes perechi in vals clasic, vals lent, contemporan, foxtrot, tango, urban sau coregrafii mixte construite pentru a spune povestea voastră.


Gabriela Si Sergiu

"Felicitări Ovidiu M. Ionel. Meritul este doar al tău. [...] noi îţi mulţumim pentru tot sprijinul şi încrederea acordate. Eşti un profesor excepţional, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Încă de la prima lecţie ai ştiut să ne fii alături, să ne încurajezi, să ne dai încredere în noi. Ai creat un moment care ne reprezintă, ne-ai făcut să ne regăsim în fiecare mişcare, în fiecare idee a ta. Ne pare rău că s-au terminat lecţiile, dar ne bucurăm că am câştigat un prieten."


Mihaela Si Iulian

"Când eşti praf la dans şi simţi că nu ai niciun pic de unduire artistică în trup, să îţi faci curaj să iei nişte lecţii de dans pentru ziua cea mare e o adevarată provocare. Dacă mai ai şi pretenţia să realizezi un dans care să te reprezinte (în cazul nostru, uşor săriţi de pe fix), deja pare incredibil. Mă bucur că ne-am luat inima în piept, pentru că astfel am reuşit să cunoaştem un om minunat. Nu doar că ne-a făcut să îi admirăm talentul ieşit din comun, dar ne-a citit atât de bine, insuflându-ne elan şi poftă de viaţă, încât am prins încredere iar rezultatul final a fost cu muuuult peste aşteptări. Recomandăm Ov.I Dance Academy pentru dedicare, profesionalism dar mai ales pentru că sunt cu totul deosebiţi. Atmosfera e caldă, familială, timpul zboară ritmat, iar temerile se transformă în plăceri. Mulţumim din suflet!"


Andreea Si Mihai

"Profesionalism, creativitate, pasiune, implicare şi bineînţeles bună dispoziţie! Au fost 10 şedinţe frumoase, iar rezultatul a fost un dans deosebit în cea mai importantă zi din viaţa noastră! Mulţumim!"Laura si Stefan

"Un cuplu dinamic şi hotărât să organizeze o nuntă de la distanţă, din Germania!
Aşa ne-am prezentat noi, Laura şi Stefan, ‘profului nostru de dans’. Putem face 3-4 şedinte de dans cu 3 luni înainte de nuntă şi înca tot atâtea în săptămâna dinaintea nunţii, când nervii vor fi oricum solicitaţi la maxim. În plus venim ‘la pachet’ cu divergenţe de opinie: mirele insistă pentru vals, mireasa consideră că ambii sunt definiţi de ritmuri mai alerte.
Nu am ştiut atunci când Ovidiu ne-a acceptat oferta că o să beneficiem nu numai de un profesor de dans dedicat şi cu multă imaginaţie ci şi de o terapie de cuplu. Cu voce blândă dar hotărâtă şi cu mult umor, Ovidiu a reuşit să ne detensioneze, să ne facă să uităm de presiunea timpului şi de stângăciile unui începător. Orele de dans au devenit imediat o plăcere.
Am ales un East Coast Swing care i-a permis lui Ovidiu ‘să scrie’ povestea noastră. Am avut o coregrafie personalizată, cu multe elemente. Am fost atât de încântaţi de dans şi hotărâţi să recompensăm implicarea lui Ovidiu, încât am uitat de emoţii şi am dat tot ce a fost mai bun ‘pe scenă’. Mai mult de atât, am hotărât că pe durata dansului nostru să înlocuim rochiţa de mireasă lungă şi înfoiată, cu o rochiţă lejeră, de dans.
Pozele vorbesc de la sine! "