Echipa Ov.I Dance Academy

Echipa este în continuă dezvoltare. Invăţăm, ne dezvoltăm şi propunem oricărei persoane care ni se pare potrivită, să devina parte a familiei. Esti interesat? Te asteptam cu un CV!

Ovidiu-Mihai Ionel

Fondatorul şi coregraful academiei. Cariera lui se întinde pe mulţi ani şi include o vastă experienţă competiţională şi scenică. Dansator şi tehnician de dans sportiv şi dans contemporan, a studiat şi jazz, jazz-pop, hip-hop, balet şi street dance. Ca specializări a terminat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport fiind licenţiat în pregatirea psihologică a dansatorilor, iar în prezent îşi continuă studiile la Facultatea de Psihologie. Autor publicat pe multe site-uri de specialitate, Ovidiu atacă direct problemele tabu din lumea dansului (relaţiile dintre parteneri, certurile în dans şi motivele lor, influenţa antrenorilor în dezvoltarea psihologică a dansatorilor), căutând soluţii pentru toţi cei care vor o metoda inovativă de a-şi dezvolta stilul de a preda sau de a dansa. Autor al Education Department - World Dance Council & Amateur League, a înţeles ca fiecare generaţie are nevoie de soluţia ei. Dansul înseamnă prezent şi viitor!


Ioana Enescu

Co-fondatorul academiei. Experienţa ei este în principal în dansurile sportive şi în departamentul de susţinere motivaţională a dansatorilor. Cunoaşte foarte bine mecanismele din spatele competiţiilor, modalităţile de încălzire şi performare competiţională.

În prezent studiază în Copenhaga, Danemarca, însă se întoarce în ţară ori de câte ori poate pentru a împărtăşi experienţa ei.


Ioana Cuciureanu

Psihoterapeut, fost dansator de performanţă în dans sportiv, cu o mare experienţă şi în dansurile clasice (balet), în prezent este psiholog specializat în pregătirea şi antrenarea psihică a sportivilor.

Un membru de forţă al echipei, se implică în mod direct şi rapid pentru rezolvarea oricăror probleme ce pot apărea la competiţii şi la spectacole (trac, blocaj psihic, pierderea motivaţiei etc.)


Ioana-Doina Covrig


Psihoterapeut în devenire, Ioana este conştientă de energiile transmise pe calea dansului şi de aportul de bună dispoziţie pe care acesta îl aduce.

Mereu răbdătoare, plină de energie şi zâmbitoare, pune în aplicare tehnici psihologice avansate, transformând orele în distracţie. Sub îndrumarea ei, copiii se pot dezvolta armonios şi liber învăţând prin joc.


Victor-Alexandru Oprea

Dansator de HipHop şi dansuri latino-americane, practică dansul urban încă din copilărie. Experienta lui se întinde atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional. Foarte imaginativ în compoziţia mişcării, încearcă să ducă coregrafiile la un nivel personal care să lase dansatorul să se exprime nestingherit.

Mottoul lui: ,,Dansează până zâmbeşti, fără sa-ţi pese de cei din jur”.
“Sunt de părere că dansul urban poate fi practicat de cei dornici să se distreze, dar să şi înveţe în acelaşi timp, aşa că vă invit la curs!”


Camelia Arion

“Sunt o persoană sociabilă şi veselă, îmi place să îmbin în cadrul mişcarilor de dans pasiune şi energie. Studentă la psihologie, mergând spre psihoterapie pentru copii şi adolescenţi am lucrat şi încă lucrez ca voluntar pentru cei mici.
Având o experienţă bogată în activităţile copiilor, se vor simţi în largul lor în preajma mea, clădindu-le încrederea în forţele proprii de care au nevoie atât în dans cât şi în viaţa de zi cu zi”


David Cîrnațiu

Instructor de educație fizică şi fitness, David este perfect conştient de importanța condiției fizice a dansatorilor, de creşterea rezistenței acestora şi menținerea unui echilibru în viața de zi cu zi a sportivilor. Se implica activ in antrenamentele grupelor clubului.
Un membru important al echipei noastre, este obişnuit să lucreze cu copiii, având propria sală de cursuri de autoaparare. Este student la Universitatea Politehnică Bucureşti, facultatea de Automatică, secția Calculatoare.


Mihai-Adrian Stanescu

“Dansul sportiv are o mare importanţă pentru mine, practicându-l de mic, nu m-aş vedea renunţând.” ne spune Mihai, instructor şi dansator specializat pe dansurile latino-americane.

Printre anii în care a practicat această artă s-a format şi ca un foarte bun coregraf şi tehnician în valsul mirilor, antrenând cu success peste 100 de cupluri pe an.


Florentina Luca

Urmând de-a lungul timpului cursuri de canto, chitară, înot şi actorie, ea a observat că mereu se întoarce la adevarata ei pasiune, dansul. Dragostea faţă de muzică si dansul latino a început când a descoperit bachata, realizând că dansul este un stil de viaţă. În prezent se perfectionează participând la concursuri şi seminari deoarece este conştientă de importanţa pregătirii continue. Nu are un stil de dans favorit pentru că simte că nu ar putea renunţa la niciunul. Ca dans în pereche ar alege bachata pentru că este un dans senzual şi plin de pasiune, iar salsa reprezintă alegerea ei pentru un dans solo în care creativitatea se împleteşte armonios cu energia şi entuziasmul specifice.
“Consider că reţeta pentru un dans perfect este: mult exerciţiu, pasiune, tehnică, improvizaţie, entuziasm, energie şi în primul rând dorinţa de a dansa.” Ne spune Florentina, ea fiind şi studentă la facultatea de psihologie.